Firasor on kiinteistöhuollon ammattilaisten työkalu

Tietoa meistä

Firasor Oy kehittää ja ylläpitää kiinteistöhuoltoyhtiöiden tarpeisiin räätälöityä toiminnanohjausjärjestelmää. Firasor-järjestelmä on modulaarinen ja tarjoaa kaikki tärkeimmät työkalut tarjouslaskennasta taloushallintoon. Ensimmäinen kiinteistön huollon järjestelmä toteutettiin asiakkaalle räätälöitynä ohjelmistoratkaisuna ja tavoitteena oli saada asiakkaalle juuri sellainen kokonaisuus, joka palvelisi liiketoimintaa mahdollisimman hyvin. Tässä onnistuttiin ja tämän kokemuksen perusteella aloimme luoda järjestelmästä omaa Firasor-tuotetta. 

Järjestelmä helpottaa kiinteistöhuollon yritysten toimintaa ja kehitämme sen käytettävyyttä ja uusia ominaisuuksia jatkuvasti eteenpäin. Kehityksessä kuuntelemme käyttäjiä ja keskitymme erityisesti niihin ominaisuuksiin, jotka helpottavat työn organisointia ja raportointia

Firasor on perustettu vuonna 2016 ja olemme kasvava ja täysin suomalainen ohjelmistoyritys ja luomme nykyaikaisia ohjelmistoja, jotka on toteutettu avoimin rajapinnoin. Yhteistyö kanssamme on helppoa ja Firasor-järjestelmään onkin rakennettu valmiit rajapinnat useisiin muihin järjestelmiin.

Tiimimme koostuu asiakaslähtöisistä ohjelmistokehityksen, taloushallinnon ja markkinoinnin ammattilaisista ja olemme aina avoimia uusille yhteistyöehdotuksille.

Tytäryhtiömme Nettilasku tarjoaa kattavan ja edullisen taloushallinnon ohjelmiston.