Meiltä

          – Teille

Firasorin tarina:

Firasorin tarina on saanut alkunsa 2000 luvun alussa, jolloin yrityksen perustaja Jarkko Kähkönen aloitti räätälöityjen pilvipalvelupohjaisten toiminnanohjausjärjestelmien rakentamisen yrityksille. Ensimmäinen toiminnanohjausjärjestelmä rakennettiin jyväskyläläiselle kiinteistöhuoltoalan yritykselle. Vuosien mittaan mukaan tuli monia eri alan yrityksiä mm. rakennus-, LVI- ja kiinteistöhuollon aloilta. 

 

Useammalle yritykselle ohjelmien rakentaminen toi mukanaan omat haasteensa ja usein työtä tehtiin päällekkäin. Vuonna 2016 Jarkko päätti yhdessä asiakkaiden kanssa yhdistää toiminnanohjausjärjestelmät yhdeksi ERP alustaksi ja muuttaa liiketoimintamallin palvelupohjaiseksi. Näin asiakkaat pääsivät yhdessä kehittämään järjestelmää ja hyötymään toistensa tekemästä kehitystyöstä. Myös ohjelmien ylläpito ja päivittäminen helpottui merkittävästi. Nykyisellään firasor toiminnanohjausjärjestelmä tarjoaa laajat ominaisuudet kiinteistöhuollon, isännöinnin, LVI-urakoinnin ja huollon, huoltoliiketoiminnan ja rakennusalan toiminnanohjaukseen. 

 

Vuonna 2013 perustettu Firasorin sisaryhtiö nettilasku.fi taloushallintaohjelma tarjoaa ratkaisut myynti- ja ostolaskujen hallintaan, palkanlaskentaan ja kirjanpitoon. Yhdistämällä nämä ohjelmat yhdeksi kokonaisuudeksi, saat käyttöösi laajan ohjelman toiminnanohjaukseen, jonka avulla hoidat koko firman pyörittämisen.

Tytäryhtiömme Nettilasku tarjoaa kattavan ja edullisen taloushallinnon ohjelmiston.

Firasor ja Nettilasku Ohjelmojen logot