Meille Töihin?

Oletko kokenut ohjelmistokehittäjä ja kaipaat vakaata hyväpalkkaista työpaikkaa, jossa saat toteuttaa omaa osaamista omalla tavalla ja kokemuksella niin, että sinua aidosti arvostetaan?

Firasor Oy on kasvava ERP yhtiö, jolla on vahva markkina-asema kiinteistöhuollon ERP markkinassa. Lisäksi asiakkainamme on monia rakennusalan yrityksiä. Liiketoimintamme on saanut alkunsa 2000-luvun alussa, jolloin perustajamme Jarkko Kähkönen aloitti ohjelmistojen rakentamisen yrityksille. Vuonna 2018 näistä ohjelmistoista syntyi spinoffina Firasor Oy ja asiakkaiden sovelluskehitykset keskitettiin tämän yhtiön alle SaaS liiketoimintamallilla.

Meillä on töissä kymmenen hengen tiimi Tampereella ja Jyväskylässä. Pääset mukaan tiimiin, joka on yritys sovelluskehityksen kärkipäätä Suomessa. Olemme työskennelleet jo vuosia, etänä ja olemme oppineet miten yhteistyötä tehdään tehokkaasti ilman fyysistä läsnäoloa. Tämä mahdollistaa, että voit siis asua missä päin Suomea tahansa.

Tule mukaan  ammattilaisten tiimiin, joka aidosti arvostaa osaamistasi.

Olemme laajentamassa järjestelmäämme uusille toimialoille. Etsimme joukkoomme kokenutta itsenäiseen työskentelyyn tottunutta sovelluskehittäjää, jolla on kokemusta ohjelmien rakentamisesta seuraavilla tekniikoilla: PHP, olio, React, MySQL, Javascript ja Docker. Tarjoamme perinteisten työsuhde-etujen ja hyvän palkan lisäksi käyttöösi työkalut, osaavan tiimin tuen ja mahdollisuuden työskennellä 100% etänä.

Firasor logo

Juhana Kilpeläinen

Konsernijohtaja

juhana.kilpelainen@firasor.fi

+35844 733 4443

Firasor logo

Jarkko Kähkönen

Teknologiajohtaja

Yrityssovelluskehityksen pioneeri

Laita hakemus sähköpostiin, laita viestiä tai soita Juhanalle.

Avoimet paikat

Senior Full Stack Engineer

Hakuaika : 11.1.2022 –

Jätä avoin hakemus