Firasor on rakennusalan ammattilaisen työkalu

Ohjelma rakennusalan toiminnanohjaukseen

Firasor ERP on rakennettu moduuleista, joista otamme teille käyttöön juuri teidän tarvitsemat ominaisuudet. Rakennusalan tarpeisiin olemme rakentaneet erinomaiset työkalut mm. tarjouslaskentaan, töiden suunnitteluun ja aikataulutukseen, sekä raportointiin. Jos pyörität työksesi rakennusprojekteja, huolto- tai asennusliiketoimintaa, on firasor toiminnanohjaukseen erinomainen valinta.

Tarjouslaskenta

Firasorin laaja tarjouslaskentatyökalu mahdollistaa tarjouslaskennan rakentamisen aina keikkatyöstä talon rakentamiseen. LVISNet rajapinnan ansiosta saat tarjoukselle mukaan tuoreimmat tarvikkeet ja hinnat. Allekirjoituksen tarjoukseen voit hoitaa ruutuun piirtämällä, sähköisesti tai sähköpostilla Epic Sign palvelun avulla.

Organisointi

Tilaustenhallinta

Tilaustenhallinnassa hallitset tilauskantaasi, seuraat projektien etenemistä, kuittaat projektit valmiiksi ja siirrät ne laskutukseen

Kuormituskalenteri

Kuormituskalenterin avulla näet yhdellä silmäyksellä asentajiesi työtilanteen ja aikataulutat heille uusia tehtäviä. Lisäksi näet mitkä työt ovat toteutuksessa, valmistumassa, mitkä voidaan laskuttaa ja mitkä on laskutettu.

Myynnin seuranta
Myynnin seuranta

Automaattinen työajankirjaus

Asentamalla asennusautoihin GPS-seurantalaitteet, voimme rakentaa työaikakirjauksen täysin automaattiseksi niin, että asentajien tunnit tulevat automaattisesti työraporttiin.

Töiden raportointi ja työaikakirjaus

Töiden raportointityökalulla työntekijäsi raportoivat työtunnit, tarvikkeiden menekin ja mahdollisen lisämyynnin kohteelle. Tämän työkalun avulla saat reaaliaikaisen seurannan projektien kannattavuudesta.

Laskutus

Laskutustyökalussa voit tehdä projekteihisi osalaskutuksia, laskuttaa ne kokonaan tai siirtää niitä selvittelytilille. Kattavien rajapintojen ansiosta laskut siirtyvät suoraan käyttämääsi taloushallintojärjestelmään.

Projekti ja kustannusseuranta

Projekti ja kustannuseurannassa näet reaaliajassa projektiesi kannattavuuden.

Mobiilisovellus

Mobiilisovellus

Henkilöstölle rakennetun mobiilisovelluksen avulla tietojen syöttö, töiden seuranta ja raportointi on helppoa. Sovelluksen ansiosta voitte jättää paperit toimistolle ja hoitaa kaiken työmaalla puhelimella.