Firasor on huollon ammattilaisten työkalu

Ohjelma kiinteistöhuollon toiminnanohjaukseen

Firasor ERP on moduuleista rakentuva toiminnanohjausjärjestelmä, josta valitaan käyttöön teidän tarpeille sopivat ominaisuudet. Kiinteistöhuollon tarpeisiin olemme rakentaneet erinomaiset työkalut mm. huoltoreittien suunnitteluun, töiden raportointiin ja tarjouksenlaskentaan. Kattavien rajapintojen ansiosta saamme intergroitua muut ohjelmat mukaan niin, että tarvitset firman pyörittämiseen vain yhden ohjelman.

Tarjouslaskenta

Firasorin avulla tarjouslaskenta hoituu vakioitujen toimitussisältöjen pohjalta jolloin tunnet tarjouksen tarkasti ja saat hyvin laaditun tarjouksen asiakkaalle vartissa.  

Tarjouslaskenta mahdollistaa sekä kuukausi että urakkapohjaisten tarjousten laatimisen ja huoltokirja voidaan täyttää hyväksytyn tarjouksen perusteella automaattisesti.  

Organisointi

Huollon hallinta

Huoltokohteiden hallinta hoituu huoltokirjan, töiden ja mittarilukemien helpon syöttämisen yhteispelinä.

Firasor mahdollistaa myös kohdekohtaiset laskutussäännöt työlajin perusteella, jolloin huollon ei tarvitse pohtia laskutusta vaan järjestelmä hoitaa sen sopimuksen perusteella automaattisesti.

Avoimet rajapinnat

Firasor-järjestelmä on rakennettu avointen rajapintojen avulla, joten järjestelmä on mahdollista integroida muihin käytössä oleviin kiinteistön- ja taloushallinnon järjestelmiin.

Seuraavat rajapinnat ovat jo olemassa: Talenom, Nettilasku, LVISNET, Netvisor, L7, Vitec software, ProCountor laskutukseen, sekä mittarilukemien siirtoon Premis, töiden ja mittarilukemien siirtoon Tampuuri. Toteutamme myös tarpeen mukaan lisää muita integraatioita.

Myynnin seuranta

Raportointi

Firasor-järjestelmässä on sisäänrakennettu raportointityökalu, jonka avulla voit valmiiden raporttipohjien lisäksi luoda omia ja yrityskohtaisia raportteja haluamillasi parametreillä. Tämä helpottaa auttaa sinua seuraamaan juuri niitä asioita, jotka ovat sinulle tärkeitä ja luo joustavuutta liiketoiminnan kehittämiseen ja onnistumisen seurantaan. 

Mobiilisovellus henkilöstölle

Firasor-järjestelmään sisältyy myös mobiilisovellus henkilöstön käyttöön. Sovelluksen avulle tietojen syöttö, töiden seuranta ja hallinta helpottuvat huomattavasti ja tarpeellinen tieto on aina kaikkien saatavilla. Helppokäyttöinen mobiilisovellus on kuin toimiston kaikki paperit taskussasi.