Firasor

Hinnasto

Toiminnanohjausjärjestelmän hinta

Toiminnanohjausjärjestelmän hintaan vaikuttaa moni asia.  

ERP-järjestelmän hankinta on investointi ja se kannattaa tehdä niin, että se varmasti maksaa itsensä takaisin. Tässä onnistutaan jos järjestelmän hankintavaiheessa tehdään huolellinen kartoitus siitä miten liiketoimintaanne pyöritetään ja käyttöönotto tehdään huolellisesti. Huolimaton alkukartoitus ja käyttöönotossa säästäminen johtaa usein siihen, että järjestelmän jalkautuminen pitkittyy ja investointi maksaa itsensä takaisin suunniteltua hitaammin. 

Meillä on pitkä kokemus ja toiminnanohjausjärjestelmien rakentamisesta ja käyttöönotoista, sekä erittäin vahva toimialatuntemus. Näiden ansiosta toiminnanohjausjärjestelmän hankinta on meidän kanssamme onnistuu.

Mistä toiminnanohjausjärjestelmän hinta muodostuu?

Toiminnanohjausjärjestelmän hinta muodostuu käyttöönotosta, ylläpitomaksuista, integraatioista ja mahdollisista räätälöinneistä. Firasor ERP alusta on erittäin kattava, joten sieltä löytää jo valmiiksi kattavat alakohtaiset ominaisuudet. Näitä ominaisuuksia kehitämme ja päivitämme yhdessä asiakkaidemme kanssa niin, että kaikki hyötyvät kehitystyöstä. Tämän toimintamallin ansiosta saatte käyttöönne kattavan toiminnanohjausjärjestelmän kustannustehokkaasti. 

Toiminnanohjausjärjestelmän hintaa kannattaa tarkastella pitkällä aikavälillä esim. kolmen vuoden aikaikkunassa. Silloin tärkeintä on, että hankintavaihe ja käyttöönotto tehdään huolellisesti, jotta investointi maksaa itsensä takaisin mahdollisimman nopeasti ja alkaa tuottamaan teille katetta. Valitse siis tarkkaan kenen kanssa aloitat järjestelmähankinnan.

Ota yhteyttä

13 + 14 =