Blogi

Firasorille vahva tuki kasvuun – Firasor osaksi Easoftia

Easoft Groupin toimitusjohtaja Jukka Vasalampi ja Firasorin
toimitusjohtaja Jarkko Kähkönen kättelevät kauppojen jälkeen.

Firasorin liiketoiminnasta tulee osa Easoft konsernia 1.6.2022 alkaen. Perustetun Easoft Firasor Oy:n vetäjäksi on valittu Firasorin toimitusjohtaja Jarkko Kähkönen. Koko Firasorin henkilöstö siirtyy uuteen yhtiöön.

Liiketoimintakauppa ei vaikuta Firasorin nykyiseen toimintaan eikä tuotenimeen.

Easoft on vuonna 2013 perustettu vakavarainen rakennusalan toiminnanohjaus- ja dokumentointiohjelmistoihin keskittynyt yhtiö. Konsernin emoyhtiönä toimii Easoft Group Oy. Tytäryhtiöitä ovat Easoft Oy, Easoft Docs Oy, Affärssystem EAS AB, Easoft KodinPro Oy ja Easoft Firasor Oy.

Easoftin missiona on tuottaa kannattavampaa liiketoimintaa rakennusalalla ja visiona olla Pohjoismaiden halutuin liiketoiminnan kehittäjä ohjelmistojen avulla vuoteen 2030 mennessä.

Firasorin toimitusjohtaja Jarkko Kähkönen kommentoi kauppaa seuraavasti:

“Olemme onnistuneet edeltävinä vuosina edistämään merkittävästi kiinteistöhuoltoalan digitalisaatiota kehittämällä yhdessä asiakkaidemme kanssa Firasor -ohjelmistoamme. Kaupan myötä vahvistamme asemaamme markkinoilla entisestään.

Easoftin osaaminen ja kokemus ohjelmistoalalla teki vaikutuksen meihin. Olemme erittäin
innoissamme kun voimme yhdessä Easoftin kanssa jatkaa missiotamme – tuottaa markkinoiden parhaan asiakaskokemuksen kiinteistöhuolto- ja isännöintialan asiakkaillemme.”

Easoft Groupin toimitusjohtaja Jukka Vasalampi kommentoi kauppaa tuoreeltaan:

“Firasor on kasvava liiketoiminta kiinteistöhuollon ja isännöinnin toimialalla. Firasor kaupalla Easoft pystyy kasvattamaan toimintaansa uudelle toimialalle.

Olemme erittäin innoissamme kun pääsemme koko Easoft konsernin voimin tukemaan Firasorin tiimiä Firasor -ohjelmiston ja palvelun kehityksessä.”

Lisätietoja: Jarkko Kähkönen, jarkko.kahkonen@firasor.fi, 040 700 1061

Firasor Oy:n kasvu kiihtyy

Firasor Oy:n kasvu kiihtyy

Firasor on nopeiten kasvava kiinteistöhuoltoalan toiminnanohjausjärjestelmä

Firasor kiinteistöhuoltoalan toiminnanohjausjärjestelmän rakentaminen aloitettiin 2000-luvun alussa keski-suomalaiselle kiinteistöhuoltoalan yritykselle. Yhteistä matkaa kuljettiin pitkälle toista vuosikymmentä ennen kuin syntyi idea, että tälle voisi olla tarvetta myös muilla alan toimijoilla. Vuonna 2018 ohjelma liitettiin osaksi Firasor Oy:tä ja sen aktiivinen myynti aloitettiin. Saimme heti alkuvaiheessa mukaan muutaman ison toimijan, jonka kanssa ryhdyimme ohjelmaa kehittämään.

Miksi Firasor ERP sitten kasvaa nopeiten?

ERP:n tehtävä on tehostaa ja helpottaa liiketoiminnan ohjausta. Mitä laajempi osa liiketoiminnan ohjauksesta saadaan sähköiseksi, sitä suuremmat ovat tehostuksen kautta tulevat hyödyt. Alkuvaiheen kehitystyön ansiosta, Firasorista on kasvanut laajin ja kattavin toiminnanohjausjärjestelmä kiinteistöhuoltoon ja sen avulla voidaan lähes koko liiketoiminnan ohjaus voidaan siirtää sähköiseksi ja tehostumishyödyt ovat tarjolla olevista ratkaisuista parhaat. Tämä on huomattu myös asiakaskentässä ja sen seurauksena meistä on tullut alan nopeiten kasvava toiminnanohjausjärjestelmätoimittaja.

Miltä näyttää tulevaisuus?

Meillä on paras toiminnanohjausjärjestelmä kiinteistöhuoltoon ja tavoitteena on säilyttää tämä asema myös tulevaisuudessa. Siinä onnistuminen vaatii aktiivista kehitystyötä tiimimme ja asiakkaidemme kanssa joka päivä. Mitä enemmän meille tulee asiakkaita, sitä paremman järjestelmän voimme rakentaa.

Varaa demo

Jos mietit voisiko Firasor sopia myös teille, käy varaamassa demo alla olevasta linkistä:

www.firasor.fi/varaa-demo/

Terveisin

Myyntijohtaja Sami Hänninen

Firasor Oy

Toiminnanohjausjärjestelmä auttaa menestymään

Toiminnanohjausjärjestelmä auttaa menestymään

Firasor sai toiminnanohjausjärjestelmä kehittämiseen vahvaa osaamista suoraan kentältä

Firasor Oy:n yhden suurimman asiakkaan, Taloturva Group Oy:n perustaja ja osakas Juhana Kilpeläinen, aloitti firasor konsernin johtajana elokuun alussa. Taloturva on ollut erittäin aktiivisesti mukana kehittämässä firasor toiminnanohjausjärjestelmä jo vuodesta 2013 ja he liittyivät mukaan yhtiön osakkaiksi vuonna 2017. 

Voit tutustua taloturvaa:n tämän linkin takaa: https://taloturva.fi/

Toiminnanohjausjärjestelmiä toimittavan Firasor Oy:n konsernin johtaja Juhana Kilpeläinen
Firasor ERP konsernin johtaja Juhana Kilpeläinen

“Minulle on suuri kunnia päästä johtamaan yhtä Suomen kehittyneimmistä toiminnanohjaukseen erikoistuneista softa firmoista. Minulle toiminnanohjausjärjestelmien kehittäminen on ollut erittäin keskeisessä roolissa kun olemme rakentaneet yritystä ja luoneet kasvua. Kasvoimme viidessä vuodessa kahden hengen yrityksestä yli 200 henkilön yritykseksi. Tuossa vauhdissa firman pyörittäminen olisi ollut täysin mahdotonta ilman toiminnanohjausjärjestelmää. Sen ansiosta pystyimme luomaan vakiintuneet käytännöt toiminnanohjaukseen ja näin meillä oli aikaa keskittyä kasvun rakentamiseen. Toiminnanohjausjärjestelmällä on siis ollut keskeinen rooli meidän kasvussa” – Juhana Kilpeläinen

Menestyneitä ja nopeasti kasvaneita yrityksiä yhdistää aktiivinen työ toiminnanohjausjärjestelmien kanssa

Juhanan kokemuksen mukaan monia menestyneitä ja kasvaneita yrityksiä yhdistää aktiivinen työ toiminnanohjausjärjestelmien parissa. Kun toiminnanohjaukseen on hyvä ohjelma, jää yrittäjillä aikaa keskittyä firman kasvattamiseen, kannattavuuden parantamiseen ja henkilöstön johtamiseen. Tämän seurauksena liiketoiminnan laatu paranee ja maaperä on otollinen kasvulle. Toiminnanohjausjärjestelmä integroi liiketoimintaprosessit, vakioi toimintamallit ja sen ansiosta myös uuden työntekijän perehdyttäminen on nopeaa ja tuloksia saadaan nopeasti. 

Toiminnanohjausjärjestelmän pitää taipua teidän tarpeisiin eikä toisinpäin

Firasor toiminnanohjausjärjestelmän ideana on alusta asti ollut, että se rakennetaan niin joustavaksi, että se taipuu asiakkaiden liiketoimintaprosesseihin ja malleihin. Näin se aidosti palvelee ja lisää öljyä rattaisiin eikä synnytä kitkaa. Vuosien saatossa Firasoriin on toki rakentunut parhaita käytäntöjä toiminnanohjaukseen ja näin meidän uudet asiakkaat ottavat monesti myös ison kehitysaskeleen liiketoiminnan ohjauksessa samalla kun ottavat uuden toiminnanohjausjärjestelmän käyttöön.

Toiminnanohjausjärjestelmä on yksi yrityksen tärkeimmistä investoinneista

Toiminnanohjausjärjestelmän hankintaan kannattaa varata riittävästi aikaa ja ennen kaikkea valita osaava kumppani. Järjestelmän hankinta on yksi yrityksen tärkeimpiä investointeja. Juhana suosittelee selvittämään miten hyvin toimittaja tuntee juuri teidän liiketoimintanne. Toiminnanohjausärjestelmän toimittajasta tulee teille aktiivinen kumppani ja mitä paremmin puhutte samaa kieltä, sitä parempia tuloksia saavutetaan.

Minkälainen toiminnanohjausjärjestelmä teille olisi sopiva?

Varaa demo niin selvitetään! https://www.firasor.fi/varaa-demo/